Calçat terapèutic per prevenir patologies del peu en l’àmbit professional

Botiga de Salut amplia la seva àrea d’ortopèdia i ja disposa de la nova col·lecció de la temporada

Per . Actualitzat el

L’ús de sabates especials no sempre cal associar-lo a patologies del peu sinó que moltes vegades està indicat per prevenir-ne el cansament en el cas de persones que estan en constant moviment o realitzen esforços físics a la feina. Actualment les marques especialitzades en calçat terapèutic ofereixen àmplies prestacions pel que fa a articles i materials destinats a tractar o prevenir les patologies del peu. A l’àrea d’ortopèdia de Botiga de Salut disposen de les millors marques del mercat i es mantenen al dia quant a novetats i últims models tant de sabates ortopèdiques com de sabates professionals.

Moltes persones, sigui a causa del seu treball o per qüestions de salut, tenen els peus sensibles i necessiten dur diàriament un calçat que els proporcioni comoditat.

Això ho saben molt bé les marques amb què treballa Botiga de Salut, les quals incorporen constantment innovació en els seus dissenys i noves solucions per millorar el confort del calçat que els permet adaptar-lo perfectament a les patologies i problemes específics de cada peu. Es tracta d’articles fabricats amb materials elàstics que eviten el dolor en peus sensibles i proporcionen una gran sensació de confort i lleugeresa.

Altres articles relacionats amb el calçat terapèutic per a peu diabètic, les plantilles ortopèdiques, ideals per als peus delicats, o les soles i blocs realitzats amb materials lleugers i flexibles que absorbeixen de manera eficaç l’impacte de la planta del peu al terra i permeten que el tècnic ortopèdic pugui adaptar-los fàcilment a la forma del peu. D’aquesta manera es personalitza a la forma del peu, alleugerint el dolor i proporcionant un gran descans.

Nova col·lecció

Botiga de Salut, seguint els consells dels especialistes de les marques més prestigioses del mercat, ofereix un ventall d’articles que inclou tant l’ús terapèutic com l’ús preventiu del calçat, sense oblidar la imatge i el disseny.

L’establiment disposa de les darreres novetats en calçat tant ortopèdic com professional, però també sabatilles per la llar, plantilles i altres complements, i ofereix assessorament per part del seu personal qualificat, perquè el client trobi la solució que necessita al seu problema.