Biogest fa 14 anys

La clínica, de reproducció assistida, és capdavantera a la província

Per . Actualitzat el

Ja han passat 14 anys des que el doctor Jordi Aragonès va crear la Clínica Biogest, el 2001, un centre especialitzat en reproducció humana. Amb el temps, l’equip de professionals i serveis ha crescut i ofereix diagnòstic prenatal, ecografia 4D, ginecologia, obstetrícia, tocologia i pediatria.

Ara, després de més d’una dècada de trajectòria, les seves instal·lacions del passeig Prim de Reus han atès més de 20.000 pacients i el seu equip mèdic ha ajudat a concebre més de 1.500 nens. Biogest s’ha convertit en el centre més avançat tecnològicament de la província, és un referent d’àmbit nacional avalat pels excel·lents resultats obtinguts i ha estat guardonat amb el Premi a la Qualitat del Sistema Nacional de Salut.

Biogest és la primera clínica de reproducció assistida a la província de Tarragona que ofereix l’ecografia 4D, el primer centre a oferir tractaments de congelació d’òvuls i donacions d’òvuls; ha estat pionera a introduir l’Embryoscope, una incubadora que permet l’obtenció d’una imatge de cada embrió cada 15 minuts, obtenint millors resultats.

Com explica el Dr. Jordi Aragonès, el seu principal objectiu ha estat sempre «la qualitat de servei, la millora contínua i la satisfacció dels nostres pacients». Fruit del treball ben fet, l’any 2005 van obtenir la Certificació de Qualitat del sistema de gestió en Diagnòstic de Fertilitat i Tècniques de Reproducció Assistida, i l’any 2008 la Generalitat de Catalunya els va acreditar com a centre autoritzat en la congelació d’òvuls.

A més amb la intenció de millorar dia a dia, a Biogest «considerem imprescindible la formació continuada, la progressiva incorporació de noves tècniques i actualització contínua dels nostres protocols de treball», destaca el Dr. Aragonès.