Una ruta de tapes pel RallyRacc

Del dijous 22 d’octubre al diumenge 1 de novembre 51 establiments participen al Rally de Tapes de Salou

Per . Actualitzat el

El Rally de Tapes per Salou es consolida com una ruta gastronòmica amb una oferta de gran qualitat pel municipi de Salou. Fins a 51 bars, restaurants, cafeteries i pastisseries s’han adherit a la ruta, una iniciativa de l’Ajuntament de Salou que pretén promoure l’àmplia oferta gastronòmica del municipi.

Aquest circuit Rally de Tapes per Salou se celebrarà del dijous 22 d’octubre al diumenge 1 de novembre i coincideix amb el pas del Rally-RACC Catalunya Costa Daurada. Per només 2,5 euros amb beguda inclosa, els participants podran degustar exquisides tapes. Es poden consultar totes les degustacions a través del desplegable o de la pàgina web de l’esdeveniment: www.rallydetapes.com.

Els clients realitzaran la ruta i al completar la degustació d’un mínim de 5 tapes diferents amb els corresponents segells, podran participar en el sorteig final dipositant el seu desplegable amb les dades complimentades a l’urna repartida pels diversos establiments. Entre els premis hi ha lots de vins i caves, sopars i dinars, una nit d’hotel, material promocional del RallyRACC, etc. El sorteig està previst que es realitzi davant jurat a l’Ajuntament de Salou.

Al finalitzar el ‘Rally de Tapes per Salou’ es realitzarà un rànquing de les millors degustacions que es farà públic amb el corresponent reconeixement al restaurador que l’hagi ofert. El tercer, segon i primer premi es lliuraran en un acte posterior al consistori on es farà entrega de la placa acreditativa als tres establiments vencedors.