La XIV Jornada Gresol ha girat al voltant de les perspectives de la nostra economia

Un grup de destacats ponents i empresaris ha donat les claus necessàries per encarar amb èxit aquest nou període

Per . Actualitzat el

La Fundació va celebrar ahir, al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, la XIV Jornada Gresol sota el títol ‘Competitivitat i Creixement de les Empreses’. Es tracta d’una trobada que ha esdevingut un espai d’informació, debat i reflexió del teixit empresarial de la Catalunya Nova, convertint-se any rere any en un referent de participació i prestigi. Igual que en edicions anteriors, la Jornada ha comptat amb una molt bona acceptació i importants empresaris de les comarques de Tarragona s’han donat cita en aquest espai.

La Jornada Gresol pretén actuar com a plataforma per aglutinar el nostre teixit empresarial i junts trobar les eines i camins per fer front al present i al futur. L’objectiu és extreure conclusions que ens serveixin per a dinamitzar les nostres empreses.