Altafulla, destí preferit d’un dels blogs més populars del món en viatges de luxe

Luxury Travel Blog destaca que la població s’escapa del turisme de masses

Per . Actualitzat el

Altafulla és una de les destinacions preferides d’arreu de l’Estat espanyol pel blog «A Luxury Travel Blog», un dels més populars del món sobre viatges de luxe, que atén a més de 250.000 visitants únics al mes, i amb més de 530.000 seguidors a Twitter, i més de 260.000 a Facebook (xifres actualitzades d’octubre de 2015).

L’article, de la bloguera i aventurera Jackie Bourke, destaca que «Altafulla té una bonica platja de sorra daurada, que és abraçada per un bell passeig autèntic. El que fa que Altafulla sigui diferent a altres pobles de la Costa Daurada, és el seu passeig marítim, conegut com Botigues de Mar; la seva vila romana d’Els Munts, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 2000, a més, de la Vila Closa, l’antiga ciutat emmurallada».

I remarca: «Un fenomen estrany i al mateix temps meravellós és que Altafulla s’escapa del turisme de masses que altres municipis de la Costa Daurada tenen. Aquesta encantadora ciutat costanera, que està amarada de patrimoni artístic i històric, té un gran nombre d’instal·lacions per mantenir un viatger intel·ligent feliç que gaudeix de pau i tranquil·litat per assegurar-se unes vacances relaxants».

En el reportatge subratlla la Vila Closa com a nucli històric emmurallat, la vil·la romana dels Munts, el Castell d’Altafulla, les Botigues de Mar, el conjunt de l’Església de Sant Martí i el Castell, entre d’altres aspectes del municipi.

La redactora Jackie Bourke és una de les blocaires més reconegudes mundialment. Va néixer a Dublín (Irlanda), ha viatjat per gairebé tot el planeta, i des del 2003 que resideix a Espanya.

L’adreça electrònica al reportatge és http://www.aluxurytravelblog.com/2015/10/15/secrets-of-spain-altafulla-an-elegant-unesco-golden-coast-jewel/