La moda de tardor-hivern, al Torredembarra Fashion Show d’aquest dissabte

Un total de tretze botigues del poble presentaran la seva oferta en vestits i complements

Per . Actualitzat el

El pròxim 24 d’octubre tindrà lloc, a la Sala gran del Casal Municipal, la passarel·la de moda de tardor organitzada per la UCEPT (Unió de Comerciants i Empresaris de Torredembarra) amb la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme i la Regidoria de Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torredembarra. Un total de tretze botigues del poble presentaran la seva oferta en vestits i complements. S’hi podrà veure moda d’home, dona, infantil i juvenil. L’acte començarà a les 21.30 h i durarà aproximadament dues hores.

Altres comerços de la vila, com les perruqueries, també col·laboraran en l’acte, en aquest cas, pentinant els models. Després de la desfilada, es realitzarà un sorteig amb diferents premis i regals.

Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu dinamitzar el comerç de Torredembarra, tot donant a conèixer les botigues de moda de la vila i la seva oferta per aquesta nova temporada tardor-hivern 2015.