Els Jocs Mediterranis participen diumenge en la Festa de l’Esport de Torredembarra

L’equip de Voluntaris 2017 instal·larà una carpa informativa des d’on es fomentarà la captació específica de voluntaris del municipi, una de les seus dels Jocs

Per . Actualitzat el

Els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 participaran aquest diumenge 25 d’octubre en la Festa de l’Esport de Torredembarra, que tindrà lloc a la Zona Esportiva Municipal (ZEM) del municipi de 10 h a 20 h. La jornada constarà de quatre elements principals: exhibicions d’esportistes de Torredembarra, classes pràctiques gratuïtes dels diferents esports, estands de les entitats per donar a conèixer la seva activitat i elements festius (inflables a la zona exterior, a la piscina, el joc de bombolles de futbol, un taller de cuina saludable i una festa de cloenda amb les exhibicions més espectaculars).

L’equip de Voluntaris dels Jocs Mediterranis 2017 instal·larà una carpa informativa des d’on es fomentarà la captació específica de voluntaris del municipi, una de les seus de Tarragona 2017. Núria Cestero, responsable de l’equip de Voluntaris dels Jocs, ha explicat durant la presentació que “iniciem un pla específic de captació de voluntaris a les seus dels Jocs, a través del qual volem que la ciutadania de tots els municipis s’impliqui i formi part d’aquest gran i important projecte. Ells seran una de les peces fonamentals de l’èxit dels Jocs Mediterranis”.

Cal destacar que la Festa de l’Esport de Torredembarra és una activitat Valor2017. Està organitzada per la regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra amb la col·laboració de la regidoria de Serveis, Protecció Civil Torredembarra i els Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

Per a més informació: http://festaesporttdb.blogspot.com.es/