El cementiri es prepara per Tot Sants

Del 24 d’octubre al 2 de novembre romandrà obert ininterrompudament des de les 9 h fins a les 19 h

Per . Actualitzat el

El cementiri de Tarragona ja té preparat el dispositiu per atendre l’allau de visites que rebrà els pròxims dies amb motiu de la celebració de Tot Sants (1 de novembre). Com cada any, el cementiri adequa el recinte per fer-lo més accessible al públic, a la vegada que més planer i reconfortant per a aquelles persones que el visiten per tal de recordar els seus difunts traspassats.

Per facilitar l’accés dels visitants, del dia 24 d’octubre fins al 2 de novembre el cementiri romandrà obert de manera ininterrompuda des de les 9 h fins a les 19 h.

Com ve fent l’equipament en els darrers anys, no s’obrirà la porta de la carretera dels Pallaresos el dia 1 de novembre, sinó que els dies 31 d’octubre, 1 i 2 de novembre l’entrada al cementiri es farà a través de la porta del Camí del Llorito (davant del pàrquing de la rotonda) de 9 h a 19 h, els dies 31 i 1, i de 9 h a 14 h, el dia 2 de novembre.

A més, l’empresa municipal de transports de Tarragona ampliarà els horaris de la línia 6.

L’Arquebisbat de Tarragona, amb la col·laboració del Consell d’Administració de l’empresa mixta de serveis fúnebres municipals de Tarragona, S.A. celebrarà la missa del dia 2 de novembre a les 19.30 h a la Santa Església Catedral Metropolitana i Primada de la ciutat, oficiada per l’arquebisbe Jaume Pujol.