Més de 24.000 persones a la 1a edició del Food Truck & Vintage Festival

La Tarraco Arena Plaça s’ha convertit en l’epicentre gastronòmic i d’oci familiar de la demarcació

Per . Actualitzat el

La Tarraco Arena Plaça va tancar les portes de la primera edició del Food Truck & Vintage Festival, on han passat més de 24.000 persones en tot el cap de setmana. Aquesta nova iniciativa de la TAP, en col·laboració amb Zero Produccions i Vintage Màrqueting, ha convertit a l’antiga plaça de toros de Tarragona en l’epicentre gastronòmic i d’oci familiar de la província, gràcies a una variada oferta que ha alternat una vistosa concentració d’originals establiments de menjar sobre rodes aptes per a tots els paladars, amb un mercat vintage ric en productes d’interès per a tot tipus de consumidors, a més d’activitats musicals i continguts destinats a tota la família.

Amb un marcat estil retro, el Food Truck & Vintage Festival ha comptat amb les actuacions en clau jazz, swing, blues, soul i rythm and blues de la Stromboli Jazz Band, l’Enma Fernández & The Bayou Band i The Sardina’s Golden Rule. També s’ha pogut gaudir de la selecció musical d’alguns dels djs habituals de la Sala Zero de Tarragona, com Dj Machete, Helmut o Ipopsycho.

El públic assistent ha tingut ocasió de realitzar originals compres en el mercat vintage i gaudir de l’oferta gastronòmica de 20 food trucks que van proporcionar al visitant una àmplia gamma de possibilitats gastronòmiques a preus aptes per a totes les butxaques. Entrepans gourmet, piadines, crepes, arepas, cevitxes, pizzes en forn de llenya i tapes especials són solament algunes de les especialitats que han pogut degustar-se en l’esdeveniment.

L’èxit d’aquesta primera edició del Food Truck Festival & Vintage Market confirma la vocació de continuïtat del projecte, que es repetirà periòdicament a la TAP amb l’objectiu de consolidar a Tarragona aquesta original proposta.