L’Arboç obre el seu primer allotjament rural

La casa disposa d’una gran sala polivalent de més de 80 m2 i un menjador de 45 m2 amb accés directe al jardí i a la zona de barbacoa coberta

Per . Actualitzat el

El municipi de l’Arboç compta amb un nou establiment d’allotjament a disposició del visitants. Es tracta de Masia Ponet, una masia rural de mes de 300 m2 ubicada en una finca d’uns 2000 m2 amb oliveres, boscos i vinya.

Masia Ponet es troba situada al camí vell de l’Arboç a Banyeres i tot el complex ha estat restaurat adaptant la casa i els exteriors amb noves instal·lacions i serveis per aconseguir una agradable estada, ja sigui a tots els viatgers que desitgin passar uns dies al Penedès o, ja sigui a tots els arbocencs que desitgin gaudir d’un espai únic i agradable per a les seves celebracions o compromisos.

La casa disposa d’una gran sala polivalent de més de 80 m2 i un menjador de 45 m2 amb accés directe al jardí i a la zona de barbacoa coberta. El jardí disposa de 5 places d’aparcament i piscina.

Masia Ponet està associada al prestigiós grup de serveis turístics Cal Jafra i per a més informació i reserves, hom pot visitar la plana web http://www.caljafra.com/catala/casa-rural/masia-ponet/.

Amb aquest nou establiment ja són 3 els allotjaments en funcionament a l’Arboç: L’Hotel Pelayo i l’Allotjament Turistic Ca l’Escarrà, situats al nucli urbà, i Masia Ponet, situada en medi rural.

Masia Ponet i Cal Jafra estaran presents en un estand promocional a l’Enramada de l’Arboç els propers 23 i 24 d’octubre.