Arriba la VII Exposició de Bolets de Tarragona

L’exposició va néixer amb l’objectiu de mostrar al públic les diferències entre alguns bolets tòxics i comestibles

Per . Actualitzat el

Un any més el Palau de Congressos de Tarragona acollirà l’Exposició de Bolets de Tarragona, enguany arriba a la seva setena edició. La mostra està organitzada per l’Associació Micològica de Tarragona i es podrà visitar el cap de setmana del 24 i 25 d’octubre.

L’exposició va néixer amb l’objectiu de mostrar al públic les diferències entre alguns bolets tòxics i comestibles. Encara no se sap el nombre d’espècies que s’hi podran veure ja que la temporada de bolets d’enguany s’està ressentint per una climatologia seca. De totes maneres, els organitzadors esperen un mínim de 150 espècies per aquesta edició.

Les recol·leccions per la VII Exposició de Bolets de Tarragona es faran a finals de la setmana vinent, moment en el que es podrà saber el nombre d’espècies i les varietats més interessants que hi podrem trobar.

Tot i que la mostra es podrà veure lliurement en el seu horari d’obertura al públic, qui ho desitgi podrà participar de les visites guiades organitzades per l’Associació de Micologia de Tarragona. La tarda del dissabte 24 d’octubre estan programades a les 17h i 19h, i el diumenge 25 d’octubre es podran fer a les 11h, 13h, 17h i 19h.

En l’edició del 2014 l’Exposició de Bolets de Tarragona va aconseguir prop de 1.600 visites en un cap de setmana.