Tothom ‘participa’ en la festa de la Guàrdia Civil

Per . Actualitzat el

Tothom ‘participa’ en la festa de la Guàrdia Civil

Si el tinent-coronel de la Guàrdia Civil a Tarragona, Rafael Álvarez, hagués de passar revista dels convidats, s’adonaria que la «crême de la crême», sobretot de la política, va acudir a la festivitat de la Verge del Pilar, la patrona de la Benemèrita. Des del delegat del govern català als regidors de ‘Ciutadans’, pràcticament tothom, d’aquí o d’allà – Torredembarra també estava representada –, van decidir ‘fitxar’, marcant presència en la jornada de la Hispanitat. El grup municipal del PP, el que més pit va treure en portar una nodrida representació.

El líder popular, Alejandro Fernández, la seva número dos, Imma Rodríguez, i la regidora de Relacions Institucionals, Elvira Ferrando, van arribar quan el tinent-coronel ja havia començant el seu parlament.

Enguany, però, hem trobat a faltar el polític d’Unió Albert Vallvé. A la foto no sortiran tampoc els regidors de Convergència, d’ERC ni d’ICV. Tampoc vam veure representació de la CUP, però, de ben segur, que tothom els tenia al cap, perquè encara es respira l’escorcoll motivat pel cas Inipro a les dependències de l’Ajuntament de Tarragona. Curiosament, l’alcalde accidental, Javier Villamayor, va ser el polític encarregat de posar la medalla (pels serveis prestats) al capità que precisament va dirigir l’entrada dels agents a les dependències municipals. Capricis del destí…

 

rc2

Javier Villamayor, condecorant el capità Leal.

rc3

El tinent-coronel i el comandant de la Benemèrita, a la sortida de l’església.

rc4

Es van condecorar agents de diversos cossos de seguretat per la seva dedicació professional.

rc5

El tinent-coronel va fer un brindis amb «vi espanyol».

L’acte, que va comptar amb molta gent, va tenir lloc al pati de la Comandància de la Guàrdia Civil.

 

 

rc7

 

rc11

 

La millor imatge que es pot transmetre a l’exterior de la institució que representem és aquella aconseguim traspassar en un moment de crisi inesperada. El passat divendres, la policia judicial de la Guàrdia Civil, molt discretament, va registrar diferents seus de l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona a causa d’una investigació relacionada amb les contractacions, com a mínim, irregulars de l’empresa Inipro. Durant 14 hores, la policia va escorcollar diverses dependències municipals, l’Ajuntament, inclòs. L’operació policial va agafar tothom desprevingut. La idea era ‘agafar’ molt discretament el polèmic expedient i res més. Sense rebombori i mantenint la premsa allunyada. El problema és que totes les roses tenen espines i res és perfecte. L’expedient que es buscava no hi era al seu lloc per raons que, de moment, es desconeixen. Allò que havia de durar una hora es va allargar tot un dia i va acabar, finalment, captant l’atenció mediàtica. Les diligències estan sota secret de sumari. No se sap què va passar durant l’escorcoll i si hi ha hagut per part dels funcionaris la col·laboració necessària. Per part de l’Ajuntament, la regidora Bego Floria – periodista de professió – malgrat que no va poder aportar dades sobre la investigació, va donar la cara en tot moment i va contestar a totes les preguntes dels periodistes davant una situació que ella mateixa reconeixia que no és “plat de bon gust”. Va fer la seva feina i va dir allò que li pertocava. Ni més ni menys. Va defensar la presumpció d’innocència i va assumir l’existència de “mala praxis”, tot insistint en l’absència de delictes. Això ja ho confirmarà o no el jutge. La portaveu del govern de Ballesteros és conscient que no donar la cara és una arma de doble fil. És una actitud que potencia la rumorologia i afebleix la tan propalada i necessària transparència. Bego Floria ha sabut aplacar una bomba de rellotgeria i ha aconseguit que l’alcalde, de baixa laboral, surti de moment il·lès. Floria sap que el secret en una crisi institucional és comunicar i ella és una gran professional de la comunicació. I això s’agraeix. I els anteriors líders dels partits de l’oposició continuen molt calladets… Vaja…

 

rc8 rc9

 

 

 

 

Dorms amb…

Una camisola.

Parles quan dorms?

Sí, però no sé que dic.

Alguna nit t’has despertat cridant “Ballesteros, Ballesteros”?

No t’ho sé dir. He tingut moltes nits d’insomni per Ballesteros.

Quina roba no et posaries mai?

Un vestit d’encaix.

Esports?

Vaig a córrer i jugo a pàdel.

Has fet mai un trio?

Sexual, no.

T’agradaria provar-ho?

No. Sóc molt gelosa.

Xavier Sabaté…

Va ser el meu superior i en vaig aprendre molt.

Rumorologia?

Quelcom habitual en la nostra societat.

Calces o tanga?

Tanga.

Estàs satisfeta amb la mida del teu pit?

No m’ho he plantejat mai.

Ets una ‘sargento’?

Mano, però escolto bastant.

Les ‘terrasses’ són un malson per a tu?

Abans no anava a prendre res perquè gairebé tothom tenia expedients oberts… Ara és diferent.

Al·lucines quan dius que Tarragona és una ciutat per anar en bici?

Dir que és una ciutat de pujades és una llegenda urbana. La gent no va en bici perquè hi ha un sentiment d’inseguretat.

Quina és la part del teu cos que no t’agrada gens?

Les cames.

Tens ànsia de poder?

Tinc capacitat de comandament i lideratge. I no em molesta.

Preservatiu o sense?

Utilitzo DIU.

Què és el que més et posa?

L’agudesa mental.

No t’agrada que et regalin…

Coses molt “quiques”.

Tens paranoia que t’escoltin les teves converses telefòniques?

Abans no, ara sí.

Has consumit drogues?

Porros, però no gaires.