Comença la nova edició del Voluntariat per la Llengua

Aquest any hi participaran més de cinquanta parelles

Per . Actualitzat el

El Voluntariat per la llengua (VxL) del Servei Local de Català (SLC) de Tarragona ha arribat a la 25a edició. La presentació es va fer a la sala d’actes de l’Espai Kesse de Tarragona la tarda del 15 d’octubre, amb un total de cinquanta-tres parelles lingüístiques.

Els aprenents d’aquesta edició provenen de diversos punts del territori espanyol (Andalusia, Galícia, País Valencià, País Basc, Aragó, La Rioja i Extremadura), l’Argentina, Xile, Colòmbia, Perú, Mèxic, Bielorússia, Romania, Armènia, Polònia i Bulgària. Al llarg de la presentació es va fer el lliurament habitual del material a les parelles lingüístiques. També es va fer difusió dels avantatges del carnet del Voluntariat per la llengua que van rebre tots els participants i els establiments col·laboradors que participen en el programa.

A més, se’ls va convidar a participar activament a través de les pàgines de Facebook (Voluntariat per la llengua Tarragona i CNL Tarragona) i Twitter (CNL Tarragona) en les activitats que promou el CNL de Tarragona.