Arriba la 21a Exposició de Bolets Vila del Morell

Diumenge s’oferirà una degustació de tres exquisides propostes relacionades amb la micologia

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament del Morell acollirà, aquest proper cap de setmana, la 21a Exposició de bolets Vila del Morell. Aquesta proposta cultural i gastronòmica està organitzada per l’entitat Tocats del Bolet, amb la col·laboració de l’Ajuntament, i està plenament arrelada al municipi, a més de constituir una oportunitat única per conèixer l’àmplia varietat micològica que ens envolta.

En aquest sentit, la mostra oferirà als visitants un extens ventall de bolets, que estaran exposats en una reproducció en miniatura de l’hàbitat natural en el qual es poden trobar al bosc. A més, l’exposició inclou tant espècies comestibles com no comestibles, a fi que els visitants puguin aprendre a distingir-los.

La mostra obrirà portes el dissabte 17 d’octubre, de les 16 a les 20 hores; i l’endemà diumenge, de 10 a 20 hores. Precisament el diumenge, a partir de les 13 hores i als jardins de la casa consistorial, s’oferirà una degustació de bolets en la qual els visitants de l’exposició podran gaudir, per només 1 euro el plat, de tres exquisides propostes gastronòmiques amb un clar protagonisme dels bolets: guisat de bolets amb carn, xampinyons a la planxa i caldo de bolets.

Finalment, aquest cap de setmana dedicat al bolet es completarà a l’exterior de l’Ajuntament amb la instal·lació de diferents punts de venda de productes relacionats amb la micologia.