Roda de Berà celebrarà la 4a edició de la pedalada popular el proper diumenge

L’activitat està adreçada a adults i a infants a partir dels 7 anys

Per . Actualitzat el

En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, l’Ajuntament de Roda de Berà ha organitzat la quarta edició de la pedalada popular.

Sota el lema “Tria. Canvia. Combina”, la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura s’està celebrant arreu de Catalunya durant aquesta setmana, de l’11 al 18 d’octubre, amb l’objectiu de cercar noves formes de mobilitat més saludables, allunyant-nos del domini absolut del cotxe particular cap a un transport més sostenible, segur i saludable, com és el cas de la bicicleta.

L’any passat la pedalada va aplegar prop de 190 participants, entre infants i adults. En aquest cas, l’Ajuntament espera continuar amb el creixement exponencial que s’ha viscut des de la primera edició de la cita i arribar als més de 200 ciclistes.

La trobada serà a les 10 del matí a la plaça de l’Ajuntament, on l’organització lliurarà a cada participant una bossa amb articles de la campanya, una turmellera reflectant, descomptes per comprar articles esportius i una matricula per col.locar a la bicicleta. La distància del recorregut escollit pel terme municipal és de 12 quilòmetres.

L’activitat està adreçada a adults i a infants a partir dels 7 anys. Serà obligatori l’ús del casc.