Arriba la tecnologia 4G a Cunit

El Ministeri d’Indústria solucionarà de forma gratuïta les incidències dels usuaris en la TDT que puguin sorgir

Per . Actualitzat el

El Ministerio de Indústria, Turismo y Comercio ha posat en coneixement de l’Ajuntament de Cunit, a través de l’empresa Elecnor, l’arribada properament de la tecnologia de banda ampla 4G als serveis mòbils localitzats a Cunit.

Aquesta actualització de freqüències podria suposar alguna incidència en la recepció de la senyal de la TDT perquè és la banda que abans feia servir la Televisió Digital Terrestre. Per aquest motiu, el Ministerio informa que posen a disposició de la ciutadania un procediment d’actuacions per solucionar, de forma gratuïta, les incidències que es puguin ocasionar.

Els usuaris que detectin alguna anomalia en la recepció de la senyal de la TDT en el moment que s’implanti la tecnologia 4G als telèfons mòbils, només cal que truquin al número de telèfon gratuït 900 833 999 o enviar un mail a ayuda@llega800.es

Un cop l’empresa rep les notificacions de les afectacions en la recepció de la senyal de la TDT, un tècnic qualificat es desplaçarà sense cap cost per l’usuari per a solucionar les incidències.