Més de 15.000 persones visiten el Mercat Medieval

Els organitzadors destaquen el bon nivell d’assistència d’aquest any

Per . Actualitzat el

La Part Alta de Tarragona ha retornat a temps passats aquest cap de setmana acollint el Mercat Medieval que ha omplert el Pla de la Seu i el carrer de les Coques amb la presència de més de 90 parades d’artesania. Tots ells han ofert al assistents objectes decoratius, bijuteria, elements per a la llar, menjar i begudes. Diversos mestres artesans, com ara els forners, han elaborat els seus productes en directe. Una taberna i una haima han completa l’oferta gastronòmica.

La part més cultural l’han posat les diferents actuacions programades durant els tres dies. Entre elles, el teatre de la companyia (H)istrionics, la música dels Faktoria Folk i dels Sons de la Cossetània o els espectacles de malabars i xanquers.

Els organitzadors destaquen el bon nivell d’assistència d’aquest any. El temps ha acompanyat i el fet que sigui un esdeveniment consolidat ajuda molt. El Mercat Medieval, que organitza l’Associació Medieval de Tarragona, fa ja vint-i-un anys que se celebra a la Part Alta i és ja una cita obligada al calendari festiu de la ciutat.

 

medieval2