“Bítels per a nadons”, aquest diumenge al TÀG

Les entrades es poden adquirir a un preu de 5 euros, 4 euros amb els descomptes habituals, i amb entrada gratuïta per als menors de 3 anys, adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals

Per . Actualitzat el

Aquest proper diumenge 18 d’octubre, el Teatre Àngel Guimerà (TÀG) proposa un espectacle per als més menuts que porta per nom “Bítels per a nadons”, de la companyia Malumaluga. Aquest espectacle de 35 minuts de durada es programarà en 3 sessions (a les 17 h, 18 h i 19 h) degut al gran acolliment que està tenint per part del públic.

Quatre músics en moviment i una ballarina conviden el públic a participar en un càlid i emocionant homenatge a The Beatles, compartint tots plegats l’espai escènic (intèrprets i espectadors dalt de l’escenari).

Els nens canten, ballen, entren lliurement a l’espai escènic i interactuen amb els intèrprets, juguen i gaudeixen de la música, del moviment i d’un entorn visualment atractiu. Els pares canten, ballen i interactuen amb els nens i els intèrprets amb cançons universals. En definitiva: música amb el volum adient per als més petits, però amb l’autenticitat i credibilitat dels concerts d’adults.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 5 euros, 4 euros amb els descomptes habituals, i amb entrada gratuïta per als menors de 3 anys, adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) o a les taquilles del teatre una hora abans de l’inici de l’espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.