Avui entra en funcionament el nou consultori local d’Albinyana, al Baix Penedès

La nova instal·lació, amb 220 metres quadrats, suposa una millora en l’accessibilitat dels usuaris i en l’oferta dels serveis

Per . Actualitzat el

Avui dimarts, 13 d’octubre, ha entrat en funcionament el consultori local d’Albinyana (Baix Penedès). Aquest nou equipament consta de 220,55 metres quadrats distribuïts en àrea d’entrada amb vestíbul, despatx administratiu, vestidor i nucli de lavabo; àrea d’assistència amb sala de consulta de medicina general, sala d’infermeria i tractaments, sala de consulta polivalent i consulta d’assistent social i sala d’espera. Per últim, també compta amb una sala d’emmagatzematge i instal·lacions. Les obres han tingut un termini d’execució de 12 mesos i un cost d’execució de 570.758 euros.

El nou consultori suposa una millora en l’accessibilitat dels usuaris, així com també una dignificació dels serveis, ja que adequa i millora l’espai físic de l’anterior i el dota d’equipament bàsic necessari, fet que facilita als professionals de la salut i als usuaris un suport estructural adequat a les seves necessitats.

Al consultori local hi treballen 1 metge de família, 1 infermera i 1 pediatra.