Adjudicada l’empresa encarregada de la Urbanització de l’Anella Mediterrània

El consell d’administració d’Smhausa ha adjudicat la redacció del projecte executiu i posterior execució d’obres a la UTE Carbonell Figueras SA, Aquambiente i Acsa-Sorigué

Per . Actualitzat el

El consell d’administració d’Smhausa, reunit aquest dijous a la tarda, ha adjudicat la redacció del projecte executiu d’urbanització de l’Anella Mediterrània dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 i la posterior execució d’obres a la UTE formada per Carbonell Figueras SA, Aquambiente i Acsa-Sorigué per una quantitat global de 9,227.650 milions d’euros, iva inclòs. La oferta guanyadora ha aconseguit un total de 3.643,87 punts per davant d’altres set empreses presentades.

Cal recordar que el projecte de l’Anella Mediterrània contempla urbanitzar una superfície total de 331.629 metres quadrats. El termini màxim de redacció del projecte global per part de l’empresa adjudicatària és de 5 mesos, havent d’entregar abans de 2 mesos el projecte bàsic. Pel que fa el termini màxim d’execució de les obres, aquest és de 16 mesos per les obres corresponents al període previ als Jocs i 3 mesos per les obres a realitzar un cop finalitzats. Es preveu que les obres puguin començar a principis del proper any. Finalment, l’empresa està obligada a proporcionar 2 anys de manteniment un cop finalitzades les obres d’urbanització de l’Anella.

El tinent d’alcalde dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, s’ha mostrat satisfet i ha assegurat que “anem complint calendaris. Es tracta sens dubte d’una de les licitacions més importants i la oferta guanyadora disposa de totes les garanties perquè els Jocs Mediterranis disposin d’una Anella Mediterrània sostenible, eficient i que formarà part del gran llegat de Tarragona 2017 per tots”. Així mateix agraeix el suport i consens de la resta de grups municipals.