L’Auditori Josep Carreras enceta la programació de tardor

L’Auditori ha programat un total de 12 concerts de qualitat fins a les festes de Nadal 2015

Per . Actualitzat el

La prestigiosa oferta de concerts i actuacions de l’Auditori Josep Carreras per aquesta tardor ja s’ha donat a conèixer. Comença tot just aquest divendres i s’allargarà fins a les festes de Nadal. El primer concert d’aquest nou clicle de l’auditori vila-secà és aquest divendres 9 d’octubre a les 21.30 hores a càrrec del violinista Josep Colomé, que presentarà el seu disc ‘El violí invisible’. La programació de tardor, presentada pel president de la Fundació Auditori, Josep M. Pujals, el secretari de la Fundació, Josep Toquero; el director de l’Orquestra de l’Auditori Josep Carreras i programador de l’Auditori, Xavier Pastrana, i el director del Conservatori i programador de l’Auditori, Josep F. Solórzano, finalitzarà el 26 de desembre amb el tradicional concert de Sant Esteve a càrrec de la Coral Nova Unió i de l’Orquestra Händel.

L’Auditori ha programat fins a dotze concerts d’alta qualitat per aquesta època de l’any. Després del concert inaugural d’aquest divendres, Vila-seca gaudirà en les pròximes setmanes de les actuacions d’Alfredo Panebianco Trio, de l’Orquestra AJC, del pianista Leonel Morales acompanyat de l’Orquestra Simfònica del Conservatori de Castelló, d’un concert de l’Orquestra Camerata XXII i, fins i tot, d’una nit de jazz amb Manel Camp Quartet. En la programació destaca la celebració de la tradicional Gala de Cant en benefici de la Fundació Josep Carreras per lluitar contra la leucèmia. La gala, que tindrà lloc la nit del 13 de novembre, tindrà com a convidada especial la mezzosoprano Nancy Fabiola Herrera.

La programació de tardor finalitzarà, com sempre, el 26 de desembre amb el tradicional concert de Sant Esteve a càrrec de la Coral Nova Unió i de l’Orquestra Händel.