La caminada popular de tardor recorrerà el bosc de la Marquesa

Serà el proper 25 d’octubre i les inscripcions ja són obertes

Per . Actualitzat el

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, organitza la segona caminada de l’any, la caminada popular i marxa nòrdica de tardor el proper diumenge 25 d’octubre. El recorregut serà d’uns 8,5 quilòmetres i transcorrerà per l’entorn del Bosc de la Marquesa i el camí de ronda.

El diumenge, a partir de les 9 hores començarà la concentració de participants a l’aparcament de la platja de la Urbanització La Mora per rebre l’avituallament de sortida (aigua). A les 9,30 hores es donarà la sortida per fer un recorregut per la zona més marítima de la ciutat. A cada cruïlla un guia del Patronat Municipal d’Esports i/o un voluntari de Protecció Civil indicarà el camí i controlarà el trànsit. S’espera l’arribada dels caminants, al mateix punt de sortida, la platja de La Mora, a partir de les 12,00 hores per gaudir d’un esmorzar saludable a base de fruita, galetes, aigua i altres refrescs.

Les inscripcions ja són obertes i poden fer-se a les instal·lacions esportives municipals de Campclar i Sant Salvador, així com a les piscines municipals del Serrallo, Riuclar, Bonavista i Sant Pere i Sant Pau. També es podran fer inscripcions online a la web www.tarragonaesports.cat. El preu d’inscripció és de 3€ per als major de 14 anys i d’1€ per als participants de 13 anys o menys.

En aquesta caminada és compta amb la col·laboració de: l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil, els voluntaris del PMET i les empreses: Automàtic Tarraco, Coca-Cola.