Inici del curs a l’Escola de Puntaires de l’Arboç

L’Escola de Puntaires arbocenca està plenament consolidada com la primera escola catalana en nombre d’alumnes i com la més prestigiosa de Catalunya per la qualitat de l’ensenyament

Per . Actualitzat el

L’Escola de Puntaires de l’Arboç va començar les classes del nou curs acadèmic 2015-2016. A l’igual que en el curs anterior, es bonificaran les puntaires que assisteixin més d’una vegada a la setmana aplicant interessants descomptes de fins a un 17% en les quotes mensuals.

Un dels avantatges principals de l’Escola de Puntaires de l’Arboç és l’obtenció del carnet personal d’alumne, que dona dret a obtenir interessants descomptes en els comerços arbocencs adherits a la campanya. Totes les puntaires matriculades també tenen plaça en lloc preferent a la Gran Trobada de Puntaires que se celebra en el transcurs de la “Fira de Santa Llúcia de l’Arboç. Fira de la Punta al Coixí de Catalunya” i poden exposar les seves obres més destacades a la l’exposició de treballs de les alumnes que té lloc en el marc de la fira i que és visitada i admirada per més de 10.000 persones.

Sota la direcció de la Fundació Privada Museu de Puntes al Coixí i l’Ajuntament de l’Arboç, i amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Escola de Puntaires arbocenca està plenament consolidada com la primera escola catalana en nombre d’alumnes i com la més prestigiosa de Catalunya per la qualitat de l’ensenyament, dirigit per la Mestre Artesana Sra. Mercè Ribas i Boronat.

Tothom que desitgi formalitzar la seva matrícula a l’Escola de Puntaires de l’Arboç només cal que s’adreci al Museu de Puntes al Coixí, al carrer Major 37 baixos de l’Arboç, o bé que truqui al telèfon 977 167 725.