Shambhala reconeguda com la ‘millor muntanya russa d’Europa’ i Port Aventura, ‘Millor Parc Temàtic d’Europa’

La publicació alemanya Kirmes & Park Revue atorga per tercera vegada l’European Star Award a Shambhala en la seva categoria de ‘millor muntanya russa d’Europa’

Per . Actualitzat el

PortAventura continua a l’avantguarda de l’oferta d’oci a Europa. Així ho reconeixen els diferents premis rebuts recentment, que reafirmen la seva posició de lideratge en el sector i demostren una vegada més el compromís del Resort per complir sempre amb els màxims estàndards de qualitat.

European Star Awards

Per tercer any consecutiu, els prestigiosos European Star Awards concedits per la revista especialitzada Kirmes & Park han reconegut a Shambhala com ‘millor muntanya russa d’Europa’. L’atracció, que pertany a la categoria coneguda com “hypercoaster” va ser inaugurada al maig de 2012 i ostenta el primer lloc en el rànquing de muntanya russa més alta (76 m), ràpida (134 km / h) i amb la caiguda més llarga d’Europa (78 m).image003(1)

WorldofParks Awards

PortAventura ha estat a més nomenat pel lloc web especialitzat en oci WorldofParks.eu com el ‘millor parc temàtic d’Europa’, que també ha guardonat el seu espectacle “Celebration”, estrenat aquest any amb motiu del 20 aniversari, com el ‘millor xou en un parc temàtic europeu ‘. Els premiats es trien a través d’una enquesta en la qual participen al voltant de 35.000 lectors, que per quart any consecutiu no han dubtat a situar el Resort al primer lloc de la llista de preferències.

image005

Port Aventura

Molts són els factors que avalen aquest reconeixement, com els 4 milions de persones que visiten Port Aventura cada any o la seva completa oferta d’oci i entreteniment. Sis àrees temàtiques divideixen el parc en un emocionant recorregut al voltant del món: les impressionants illes de la Polinèsia, el colorit i vibrant Mèxic, la Xina més exòtica, el perillós però fascinant Far West, i Mediterrània, que reflecteix l’origen del Resort.

A elles se suma SésamoAventura, destinat especialment a famílies i als més petits. A més, el maig del 2015 PortAventura anunciava el seu projecte més ambiciós: la incorporació de Ferrari Land com a parc temàtic independent dedicat a la prestigiosa firma italiana, que obrirà les portes a finals de 2016.

El Resort compta també amb 4 hotels temàtics de 4 * i un de 5 *, que sumen un total de 2.100 habitacions; tres camps de golf; un Beach Club i un gran Centre de Convencions amb capacitat per a 4.000 persones.

Celebració

Per celebrar els 20 anys del parc, el Gran Teatre Imperial acull el principal espectacle de la temporada. “Celebration” fa un recorregut per la música des dels 60s fins a l’actualitat acompanyat d’emocionants números plens d’acrobàcies, ritme i efectes especials. Un total de 16 ballarins, 2 cantants i 18 acròbates fan possible aquest espectacle que ja ha captivat a petits i grans.