La Mitja Marató del Vendrell, més solidària que mai

La 29 edició de la Mitja Marató del Vendrell es presenta amb novetats respecte a edicions anteriors

Per . Actualitzat el

Aquest matí s’ha presentat la 29a edició de la Mitja Marató del Vendrell, que presenta novetats respecte a edicions anteriors.

Es tracta d’una prova on intervenen més de 100 voluntaris i és un esdeveniment amb molts protagonistes diferents i amb caràcter popular, solidari, on es vol que sigui una festa popular on s’impliqui tot el poble. Aquest any l’objectiu és recaptar el màxim de diners possibles per a poder dotar equipaments esportius a l’escola CEE Garbí.

Com a novetat, en categoria d’adults, a més de la prova de la Mitja Marató (9,30 h) també podran córrer les proves de 10 K, 5 K. A partir de les 12 hores també hi haurà curses infantils amb les distàncies (segons edat) de 325 m, 800 m i 1 milla. Destaca la cursa de 100 m “specials” per a tots els nens i nenes amb discapacitat funcional que vulguin participar.

Enguany s’ha volgut que totes les curses es desenvolupin amb un recorregut urbà, amb sortida i arribada a la Rambla del Vendrell i, en el cas de la mitja i la de 10 K, s’arribarà fins a la carretera de Sant Salvador. Les inscripcions estan obertes fins al 20 d’octubre i s’han de fer on-line mitjantçant la web: www.mitjadelvendrell.cat.

Amb motiu de la prova s’informa tots veïns i usuaris que des de les 9.30 h fins les 13 h aproximadament, la circulalció en aquestes vies es veurà afectada pel desenvolupament de l’acte. Les vies alternatives per anar al centre de la vila seran pel Tancat i Mas d’en Gual, l’accés per anar a les platges, Roda de Berà, Tarragona… haurà de ser per la N-340 i per anar cap a Barcelona, Calafell, etc., s’haurà de fer per la variant o la C-51.