Joan Negrié presenta la nova temporada de Llegir el Teatre

Projecte impulsat pel Teatre Nacional de Catalunya i el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya

Per . Actualitzat el

Llegir el Teatre és un projecte impulsat pel Teatre Nacional de Catalunya i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de millorar la formació teatral dels espectadors, despertar el seu esperit crític i estimular l’exigència artística i el seu interès per la cultura en general.

La biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra, adherida al projecte Llegir el Teatre per segon any, presenta la nova temporada amb un acte que tindrà lloc a la mateixa biblioteca avui dimarts, dia 6 d’octubre a les 19 hores,  amb la presència del reconegut actor tarragoní Joan Negrié, gestor i programador de la Sala Trono, que parlarà amb els assistents.

Tot seguit s’oferirà una representació de teatre breu de Karl Valentin a càrrec del grup 9Teatre de la Nou de Gaià que llegirà els textos; Molt soroll per no res (William Shakespeare), El Público (Federico Garcia Lorca), Maria Rosa (Àngel Guimerà), El professor Bernhardi (Arthur Schnitzler), Don Joan (Molière), Victòria (Pau Miró) i Qui bones obres farà (Pep Tosar) amb què es dóna el tret de sortida a l’edició 2015/16.