Dinamització comercial de locals buits al nucli antic del Vendrell

La iniciativa s’emmarca en la campanya “Aixequem persianes” impulsada per l’Ajuntament

Per . Actualitzat el

El proper dijous 8 d’octubre, a partit de les 16 h, es farà un tour per un total de 12 locals comercials del nucli antic del Vendrell que en aquests moments estan tancats. Hi estan convidats a participar-hi persones emprenedores que podrien estar interessades a obrir un negoci en aquesta zona i que podran contactar amb professionals immobiliaris i propietaris que tenen locals disponibles per llogar. El punt d’inici de la passejada serà la plaça Nova i està previst que finalitzi al voltant de les 18 h.

La iniciativa s’emmarca en la campanya de dinamització comercial “Aixequem persianes”, promoguda des del Pla de Barris de l’Ajuntament del Vendrell amb la col·laboració de L’EINA Espai Empresarial i la Xarxa Emprenedora. Altres 15 municipis de Catalunya amb Pla de Barris també participen en aquesta tercera edició de la campanya, en la qual enguany s’incorpora el Vendrell. Els altres municipis faran el tour en els seus nuclis antics el dia 24 d’octubre, però al Vendrell s’ha decidit de fer-lo el dia 8 d’octubre com a acte previ de la Fira de Santa Teresa i per complementar la jornada de networking que tindrà lloc el mateix dia, al matí, al Centre cívic L’Estació.

D’altra banda, l’Ajuntament del Vendrell, en conveni amb els propietaris corresponents, aixecarà les persianes de dos locals, un ubicat a la carretera del Doctor Robert i l’altre al c/ Progrés, per tal de donar-los visibilitat i oferir la possibilitat a empresaris i emprenedors a mostrar els seus productes i serveis. L’obertura dels aparadors d’aquest dos locals s’iniciarà per la Fira de Santa Teresa i es mantindrà fins a la campanya comercial de les festes nadalenques.

El regidor de Promoció Econòmica, Kenneth Martínez, ha explicat que “la campanya l’hem incorporat com a acte previ de la Fira amb la voluntat de dotar a aquest certamen un acte més en l’àmbit d’impuls econòmic”. I el regidor d’Emprenedoria, Ferran Trillas, ha dit que “aquesta campanya ha de ser el punt de partida perquè molts locals que avui estan tancats tornin a obrir”.