S’aproven dinou plans d’ocupació per a més grans de 45 anys

Es preveu que els contractes s’iniciïn el 16 de novembre de 2015

Per . Actualitzat el

L’EINA informa que el 6 d’octubre s’inicia el període per poder presentar sol·licituds per als 19 plans d’ocupació subvencionats pel SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) adreçats a persones aturades i empadronades al Vendrell que hagin exhaurit la prestació per desocupació i/o el subsidi, que estiguin inscrites en l’oficina de treball com a demandants d’ocupació i que, prioritàriament, siguin més grans de 45 anys. El termini per presentar les sol·licituds finalitzarà el 19 d’octubre.

Aquesta convocatòria de plans d’ocupació permetrà la contractació de 19 persones durant un període de sis mesos, les quals estaran assignades a diverses regidories de l’Ajuntament del Vendrell i destinades a activitats de diferent qualificació, descrites en cada un dels projectes aprovats:

Dinamitzadors en noves tecnologies: 2 contractes.

Aprenem junts (Auxiliar tècnic de suport a projectes educatius): 1 contracte.

Rehabilitem el Vendrell: 9 contractes.

La Borsa d’Habitatge a les xarxes socials: 1 contracte.

Netegem el Vendrell: 5 contractes.

Personal tècnic i/o de suport (Coordinador/a) En aquest cas, el requisit de contractació és estar inscrit en l’oficina de treball com a demandant d’ocupació no ocupat.

Es preveu que els contractes s’iniciïn el 16 de novembre de 2015.

El regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha explicat que “el requisit de ser més gran de 45 anys es relaciona amb el fet que s’ha detectat que a partir d’aquesta edat hi ha més dificultats de trobar feina”. D’altra banda, el regidor també ha dit que “aquest 2015 s’hauran ocupat un total de 45 persones a través dels plans d’ocupació”.

Aquests projectes estan cofinançats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal.

Les persones interessades es poden adreçar a L’EINA (Camí Reial, 13-17) per sol·licitar informació detallada o bé posar-s’hi en contacte mitjançant el número gratuït 900 33 88 33.