Diversos carrers en obres durant un mes i mig

El cost econòmic dels treballs previstos és de 301.528,06 €

Per . Actualitzat el

Durant un mes i mig aproximadament, s’efectuaran treballs de reforç i rehabilitació del ferm en diversos trams de carrers de la ciutat. També es construiran sis passos de vianants elevats en cinc carrers, per aconseguir reduir la velocitat dels vehicles i millorar la seguretat de les persones que creuen el carrer.

Els carrers on es millorarà parcialment l’asfaltat són l’avinguda del Mediterrani, platja de la Móra, entre l’accés de la N-340 i la rotonda amb el carrer del Ripollès; el carrer Baixa Garrotxa (platja de la Móra), entre el carrer Ripollès i la rotonda del carrer Conca de Barberà; el Vial Voramar a la urbanització Solimar; carrer Manel Albiac, entre l’accés de la N-340 i l’aparcament de la platja de la Savinosa; la plaça de les Pescateries Velles, carrer de la Mercè i la plaça de Sant Antoni, i el carrer Falset, entre el carrer de la Segarra i el carrer de Móra d’Ebre.

D’altra banda, els sis passos elevats s’han fet coincidir amb zones de pas de vianants, es construiran als carrers següents: carrer Conca de Barberà, platja de la Móra (dos passos); carrer Frai Antoni Cardona i Grau cantonada amb Florenci Vives; carrrer Francolí- zona Promotora Hispànica, Torrefort; carrer Menorca, accés a l’escola Els Àngels, la Granja; passeig Santa Isabel amb el carrer Francolí, Sant Salvador.

Aquetes obres comportaran l’afectació de l’aparcament i la circulació dels vehicles, la ubicació dels contenidors d’escombraries, parades de transport públic, etc. L’empresa adjudicatària de les obres és Tecnofirmes i s’encarregarà de senyalitzar les restriccions d’aparcament i de trànsit corresponents.

El cost econòmic de les obres és de 301.528,06 €.