La Diputació de Tarragona organitza una jornada per a emprenedors

Està adreçada a empresaris que han tingut experiències fallides

Per . Actualitzat el

La Diputació de Tarragona ha organitzat una jornada formativa destinada a empresaris i autònoms que han viscut una experiència empresarial fallida amb l’objectiu de retornar-los la confiança i contribuir a incrementar les habilitats i els recursos necessaris per tornar a emprendre.

La sessió ha comptat amb l’experiència d’emprenedors que han experimentat un projecte sense èxit i amb el punt de vista d’un assessor, i s’ha emmarcat en l’acord de col·laboració entre la Diputació de Tarragona i SECOT (Voluntariat Sènior d’Assessorament Empresarial) per tal de dur a terme assessorament a emprenedors o empreses.

Aquest servei d’assessorament implica un suport integral a la persona, atenent a diferents àmbits d’actuació: d’una banda l’àmbit l’emocional, ja que s’ajuda a superar situacions adverses; de l’altra, l’àmbit jurídic i econòmic, atès que es contribueix a reorientar la seva activitat assessorant en l’elaboració del pla de negoci i en l’obtenció de finançament.