Sis carrers de Salou tindran zona blava aquest hivern, un més que l’any passat

Es reduirà el preu per cada hora d’estacionament, que passarà de l’1,20€/hora a 0,75€/hora

Per . Actualitzat el

Salou ha posat en marxa la zona blava d’hivern al municipi coincidint amb l’inici del mes d’octubre. Així doncs, només hi haurà sis carrers on s’aplicarà la zona blava. Aquests són els carrers Barcelona, Via Roma, Ciutat de Reus, Via Augusta, el primer tram del carrer Berenguer de Palou, i com a novetat d’aquest any també el carrer Scala Dei. En total 290 places de zona blava distribuïdes pel municipi, i especialment, a la zona més cèntrica i comercial de Salou per tal d’afavorir la mobilitat comercial.

La novetat del carrer Scala Dei ve donada per la necessària reordenació d’aquesta via –segons un estudi de la mobilitat que ha dut a terme la Policia Local de Salou. Així doncs, es mantindrà l’aparcament en bateria a la part dreta pels vehicles, mentre que a la part esquerra s’habilitarà aparcament en línia per a motocicletes, descongestionant d’aquesta manera el carrer.

Pel que fa a l’horari de vigència de l’aparcament regulat estarà en funcionament de les 9.30 h i fins a les 14 hores i de les 17 a les 20 hores de dilluns a divendres. Com a novetat, només estarà en funcionament els dissabtes pel matí en horari de 9.30 a 14 hores, i per tant, s’anul·la el pagament regulat els dissabtes per la tarda i els diumenges durant tot el dia.

A més, en aquesta nova temporada d’hivern també es reduirà el preu per cada hora d’estacionament passant de l’1,20€/hora a 0,75€/hora. Per als residents que paguin l’impost de vehicles al municipi disposaran de 200 hores d’estacionament gratuït en el cas dels ciutadans amb l’ICV domiciliat en un dels carrers i números afectats i de 150 hores per a la resta de ciutadans amb l’ICV a Salou. La zona blava estarà en funcionament fins al 31 de maig, excepte Setmana Santa.