L’obra ‘Suite de l’aigua’ de la vendrellenca Carlota Baldrís enceta la temporada al TÀG

Es tracta d’un concert escènic que aglutina diferents llenguatges artístics

Per . Actualitzat el

Aquest proper diumenge 4 d’octubre, a les 18 h, s’inicia un nou semestre del Teatre Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG), amb l’espectacle multidisciplinari la Suite de l’aigua, composat per la vendrellenca Carlota Baldrís, amb la direcció artística de Joan Font, de Comediants.

Aquest espectacle ens parla sobre un equip d’investigadors que ha estat treballant amb diverses disciplines artístiques per demostrar al món la importància de l’aigua per a l’esser humà. I en aquesta Suite de l’aigua ens mostren els seus resultats.

Es tracta d’un concert escènic amb un clar compromís amb els drets humans i el medi ambient que aglutina quatre llenguatges artístics diferents: la música clàssica, la videocreació, la música electrònica i les accions teatrals.

Les entrades es poden adquirir a un preu únic de 10 euros, adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre una hora abans de l’inici de l’espectacle.