L’ADT homenatja Tarragona i Torreforta amb la nova samarreta

Els quinze equips de l’entitat disputaran els seus partits amb la mateixa equipació

Per . Actualitzat el

Els quinze equips de què disposa enguany l’Associació Deportiva Torreforta jugaran amb una samarreta amb DO Tarragona de marca pròpia. Els nous equipaments, de la marca One M (referència a la plaça Primer de Maig), tenen els tradicionals colors negre i groc i destaquen per incorporar un skyline de la ciutat de Tarragona de color gris a la part de davant i la bandera de la ciutat darrere. Així mateix, llueix el logotip de Tarragona 2017.

El president de l’ADT, Robert Hernández, ha explicat que “és un orgull el fet poder presentar una samarreta de marca pròpia amb elements tarragonins com el Pont del Diable, la Catedral i la Torre Forta, que dóna nom al nostre barri i se situa molt a prop del nostre pavelló”. Hernández ha assenyalat que “els equipaments també incorporen la bandera de la ciutat, perquè malgrat que som un equip de barri, també ens sentim molt tarragonins”.

Els elements de la samarreta es completen amb la marca One M, que fa referència a la plaça Primer de Maig on va nèixer l’ADT, i el logotip de Tarragona 2017, que segons el president del club “demostra el nostre suport a un esdeveniment tan important per la nostra ciutat com els Jocs Mediterranis”. “Volíem fer un homenatge a Tarragona i a Torreforta, i, alhora, reivindicar la plaça Primer de Maig dins del barri de Torreforta i el barri dins de la ciutat de Tarragona”, ha dit.

Robert Hernández ha assegurat que “probablement posarem la samarreta a la venda perquè després d’estrenar-la amb el nostre sènior de Segona Catalana, hem rebut diverses peticions, moltes d’elles de talles baby. Tot i això, el primer objectiu és que tots els equips del club tinguin els seus equipaments en el primer partit de lliga”.