El terror s’apodera de PortAventura amb l’arribada de la tardor

Més de 160 artistes participen al Halloween del parc temàtic que se celebra des de fa quinze anys

Per . Actualitzat el

Criatures del més enllà inunden aquests dies PortAventura per quinzè any consecutiu amb la celebració de Halloween. El resort es transforma fins al 15 de novembre en un escenari ple de por i sorpreses. La castanyada en versió nord-americana ja fa anys que s’ha instal·lat a les nostres contrades i PortAventura va ser un dels pioners a l’hora d’importar aquesta festa pagana a l’Estat amb la intenció de desestacionalitzar l’oferta i potenciar l’arribada de visitants un cop finalitzada la temporada d’estiu.

PortAventura aposta enguany per un Halloween familiar i participatiu on hi ha espai per a tots els públics. Per això neix Halloween Family Festival, que s’incorpora a Sésamo Aventura per entretenir el públic infantil amb diverses activitats com música, tallers i sorpreses al voltant de l’arbre màgic des de les 10.30 fins a les 17 hores. A més, s’instal·laran diferents punts de maquillatge pel parc per caracteritzar tot aquell que ho vulgui.

El terror també serà present a la resta de zones del parc amb l’espectacle La Muerte Viva, a l’àrea de Mèxic, basat en el folklore del dia dels morts, o Halloween Escape, al Teatre Imperial de la Xina. Un espectacle imprescindible, cent per cent PortAventura, amb música en directe, acròbates i misteri que faran ballar i passar una bona estona a tot el públic. Destaquen altres espectacles com Vampires i Old Wild Halloween, al Far West, i La posada de la Familia Halloween, al restaurant Emma’s House, on es pot gaudir d’un dinar tot coneixent aquesta especial família.

Portaventura3

Una desfilada amb personatges tètrics i vehicles fantàstics clourà cada jornada a l’àrea de la Mediterrània.

A més a més repeteixen els ja tradicionals passatges del terror entre els quals destaca el REC experience inspirat en la mítica saga de Jaume Balagueró.

Aquest any PortAventura també celebrarà dues nits negres, la primera el pròxim 11 d’octubre, amb la nit dels vampirs, i el 31 d’octubre, amb la nit Halloween, quan el parc romandrà obert fins a la una i les dues de la matinada, respectivament, i on els més atrevits gaudiran del terror en estat pur.

La presentació de Halloween també ha servit per fer balanç de la temporada. Un curs que Luis Herault, director general de PortAventura, qualifica de «positiu» tot i la caiguda del turisme rus en un 50%, una davallada que s’ha compensat amb l’arribada de més turisme estatal.

Pel que fa a FerrariLand, Herault assegura que s’estan complint els terminis d’obra, ara en fase de cimentació, i que el complex estarà enllestit a finals de 2016.

Portaventura Portaventura2 Portaventura4