Comença la temporada de teatres a Tarragona

‘Terra Baixa’ de Lluís Homar, que es podrà veure al Teatre Tarragona el dia 30 d’octubre, és un dels principals espectacles de la temporada

Per . Actualitzat el

Arriba una nova temporada teatral, la de tardor, després del  parèntesi estiuenc i les Festes de Santa Tecla. El Teatre Metropol i el Teatre Tarragona, seran una vegada més l’escenari de les noves propostes, al costat de la resta de sales i programacions de la ciutat. Els principals espectacles que es podran veure són: Terra baixa amb Lluís Homar, Pels pèls, Vilafranca, Olivia i Eugenio amb Concha Velasco, la màgia d’Anthony Blake, o l’humor de Vol Ras, entre altres propostes, que aniran lligades amb esdeveniments i celebracions puntuals com són la commemoració del vuitantè aniversari de la visita de Federico García a Lorca a Tarragona, l’Any Ovidi Montllor, l’acte d’homenatge pòstum a l’actriu tarragonina Mercè Anglès o l’acte inaugural del Festival REC, entre d’altres.

Per segon any consecutiu la programació també inclou dos espectacles del Festival El Més Petit de Tots, d’una banda Concert per a nadons, que com diu el seu nom podrem veure com els més petits se senten absolutament captivats per la música, i Wanikan, una història formada per imatges, sense paraules i amb molt d’humor per a un públic molt concret: els nens i les nenes de 2 a 5 anys.

Pel que fa a la música, la dansa i l’òpera,  Le Nozze de Figaro serà l’òpera d’aquesta tardor, un treball complert de Mozart on la trepidant comèdia al voltant de la celebració d’una boda, no deixa a ningú intranquil. Pel que fa a la dansa tindrem un espectacle únic amb ballarins d’arreu d’Europa de la companyia Danzatz sota el nom de Flash!. I la música tindrà com a protagonista de la música més actual el concert de Harrison Ford Fiesta que presentaran el seu primer àlbum.

La música clàssica també tindrà un paper rellevant durant la tardor, ja que entre d’altres engega la temporada de concerts de l’Orquestra Camera Musicae; la Banda Unió Musical, la Jove Orquestra Intercomarcal i el Gran Concert d’Any Nou; que aniran acompanyats de les propostes del territori com són el cicle de Joventuts Musicals, la proposta de TeclaSmit, l’espectacle de dansa El Trencanous del Centre de Grau Mitjà Artemis dansa, o els imperdibles Els Pastorets, tant de La Salle com de La Golfa.

Una programació variada i per a tots els públics acompanyada d’un munt d’activitats complementàries, tant de dinamització com formatives (Fòrum de l’Espectador, assajos oberts, exposicions, etc.), que fonamenten el programa cultural i de servei dels Teatres de Tarragona.

La venda d’entrades iniciarà el dimecres 14 d’octubre, de 9 a 14h i de 18 a 20h a les taquilles del Teatre Metropol. La resta de dies l’horari de taquilles serà els dimecres i dijous de 12 a 14h i divendres de 12 a 14h i de 18 a 20h i les 24h a teatres.tarragona.cat.