Arriba el 7è Mercat d’Intercanvi i Segona Mà de Cunit

Es podrà comprar i intercanviar objectes com llibres, discs, roba o complements, entre altres

Per . Actualitzat el

Aquest diumenge 4 d’octubre, tindrà lloc el 7è Mercat d’Intercanvi i segona mà, organitzat per l’Ajuntament de Cunit, una oportunitat per revaloritzar tots aquests objectes que estan en bon estat i no han esgotat la seva vida útil, contribuïnt així a una reducció del nombre de residus que produïm.

El mercat se celebrarà al lloc tradicional de les esplanades del carrer dels Horts, 5 i 7, i estarà obert des de les 10 del matí fins a les 14 hores.

 Tothom qui acudeixi podrà passejar al voltant de la seixantena de parades instal·lades i gaudir de les compres i l’intercanvi d’objectes com llibres, discs, roba i complements,  parament de la llar, petits electrodomèstics, jocs i joguines i material esportiu, entre molts d’altres articles útils i en bon estat.

El mateix dia 4, a l’equipament municipal ubicat al carrer dels Horts es podrà visitar l’exposició Els límits del creixement, que tracta de les conseqüències d’un model de creixement, aparentment infinit, que s’ha desenvolupat a les darreres dècades.

 A través de 12 panells s’explica gràficament i de manera rigorosa les conseqüències d’aquest model de creixement i les alternatives de futur amb un denominador comú: es pot passar d’una economia pensada per als capitals a una economia pensada per a les persones.