Sis anys de NotíciesTGN

Celebrem l’aniversari amb ganes de seguir treballant per a vosaltres

Per . Actualitzat el

Ara fa tot just sis anys, per les festes de Santa Tecla de 2009, sortia al carrer el número 0 de Notíciestgn. Des d’aleshores el setmanari s’ha fet un lloc dins del panorama informatiu de les comarques de Tarragona gràcies a la seva implantació a tots els municipis del Tarragonès i el Baix Penedès (amb prop de 250 punts de distribució) i amb la seva aposta en paral·lel per la informació on line a través de Noticiestgn.cat. La informació de proximitat, l’opinió i l’especial atenció als continguts sanitaris i socials han convertit Notíciestgn en un mitjà amb caràcter propi i de referència per bona part de la ciutadania del territori.

Amb una tirada de 25.000 revistes setmanals, Notíciestgn ha distribuït al llarg dels seus primers sis anys de vida més de 7 milions d’exemplars per tots els municipis de les comarques del Tarragonès i del Baix Penedès. La presència continuada del setmanari amb expositors tant a espais públics com privats del territori, han consolidat notíciestgn com un dels mitjans gratuïts de referència a les nostres comarques, que s’ha fet un lloc al costat d’altres capçaleres històriques del territori.

En aquest sisè any, la direcció de Notíciestgn s’ha proposat consolidar aquesta inèrcia renovant i ampliant els punts de distribució del setmanari, perquè cada vegada arribi a més indrets de la demarcació, fins i tot als municipis més petits que, per política comercial, altres mitjans de comunicació deixen en l’oblit informatiu. El propòsit de noticiestgn és continuar informant la ciutadania de tot el territori, independentment del seu lloc de residència, amb presència continuada a tots els nuclis urbans (tant ciutats i viles de la costa com pobles de l’interior).

Un equip compromès amb Tarragona

La redacció de Notíciestgn és jove i així ho demostra la vitalitat dels seus components. Es tracta d’un grup de persones que formen part del territori, que el coneixen i que treballen per fer arribar als nostres lectors l’actualitat de les nostres comarques.

Amb només sis anys de vida, i tot i que es tracta d’un equip reduït, la capçalera s’ha convertit en un referent dins del territori en la difusió d’informacions socials i sanitàries sense oblidar l’actualitat política protagonitzada enguany per les eleccions municipals del mes de maig i pel proppassat 27-S.

Balanç i difusió de la tasca feta tant per les entitats del tercer sector com pels centres sanitaris del territori; seguiment de l’actualitat política local i anàlisi dels efectes que tenen les decisions dels executius nacional i estatal al territori; i cobertura dels actes culturals i les festes dels municipis del Tarragonès i Baix Penedès. Aquests són els eixos d’actuació prioritaris del setmanari més llegit de la demarcació.

Els tarragonins i les tarragonines ja saben que cada dimecres els carrers dels municipis del Tarragonès i del Baix Penedès s’omplen d’una capçalera compromesa amb les entitats, amb la política de proximitat i amb el procés català, amb els artistes i les festes del territori, amb les persones que hi viuen i hi treballen… compromesos, al cap i a la fi, amb Tarragona.
Per aquest motiu, esperem continuar treballant molts anys més per explicar-vos tan bé com puguem tot allò que hi succeeix.

Descarregueu-vos l’especial del 6è aniversari Notíciestgn.