Pregó de festa major de Segur de Calafell

Per . Actualitzat el

El pregó de la Festa Major de Sant Miquel va esdevenir un acte de reconeixement a la lluita veïnal en pro de la construcció de passos sota la via del tren, que parteix el barri en dos. L’Associació de Veïns Sant Miquel, un dels col·lectius més combatius en aquesta reivindicació, va protagonitzar l’acte del pregó, que va coincidir amb l’obertura del nou pas del carrer Pisuerga, construït els darrers mesos. El pregó va tenir un moment especialment emotiu quan es va guardar un minut de silenci en record de Petra Iglesias Montero, l’última víctima mortal atropellada per un tren en creuar les vies a Segur. Iglesias, que tenia 74 anys i era molt coneguda, va morir el 28 de setembre de 2012, just durant la festa major. L’atropellament va causar una gran commoció social.