Les activitats per a l’envelliment actiu aplegen més de 16.400 tarragonins

Per . Actualitzat el

L’Obra Social ”la Caixa” impulsa un ampli programa per a la gent gran que els ofereix un ventall d’activitats variades i recursos distribuïts a 28 centres de gent gran, propis o en conveni amb administracions públiques, a Tarragona. Des del començament del 2015, 16.462 persones grans han participat a Tarragona en 416 iniciatives socials, culturals, de salut i tecnològiques, destinades especialment al foment de l’envelliment actiu, la participació social i el respecte i la dignitat d’aquest col·lectiu. L’objectiu del Programa de Gent Gran és contribuir a millorar la seva qualitat de vida facilitant-los també informació i coneixements perquè prenguin decisions importants a l’hora d’adquirir hàbits saludables que contribueixin a mantenir la seva autonomia, evitant l’exclusió social i apoderant les persones grans com a membres actius de la societat.