La Xarxa de Santa Tecla i la Fundació Estela, a la I Jornada de la Capacitat de Tarragona

Serà dissabte 3 d’octubre al passeig de les Palmeres

Per . Actualitzat el

La Xarxa de Santa Tecla i la Fundació Estela, juntament amb dotze entitats més del territori dedicades a l’atenció de les persones amb discapacitat, participaran aquest pròxim dissabte dia 3 d’octubre en la I Jornada de la Capacitat de Tarragona, una iniciativa sense ànim de lucre que pretén donar visibilitat pública a la tasca que dia a dia fan les associacions de persones amb discapacitat de Tarragona: la Xarxa de Santa Tecla, la Fundació Estela, l’ONCE, l’Associació de Familiars d’Alzheimer de Tarragona, l’Associació de Pàdel Adaptat de Tarragona, l’Associació la Muralla, l’Associació Parkinson, Aspercamp, el Club Vaixell, el Club Esportiu Solc, els Castellers de la Il·lusió, Astafanias, la Federació Mestral i la Fundació Onada. Entre totes treballen per fer possible que tothom pugui desenvolupar la seva capacitat i aquest dissabte ho demostraran amb tallers i activitats a les persones que s’apropin al passeig de les Palmeres de la capital tarragonina.

Cadascuna de les associacions participants disposarà d’un estand per mostrar la seva tasca en favor de les persones discapacitades. Una de les activitats principals del dia serà El Mural de la Capacitat. El 3 d’octubre, a les 10 del matí, que és quan començarà tot, els visitants trobaran un mur blanc al llarg de tot el Passeig de les Palmeres. Allà, tothom que vulgui, podrà estampar una «C» amb pintura per donar a conèixer la seva capacitat. La idea és fer entre tots un cor gegant, format per moltes «C», tantes com capacitats, fins a assolir el logo que identifica l’acció solidària.