La Cambra de la Propietat Urbana clou el centenari

Per . Actualitzat el

La Cambra de la Propietat Urbana va tancar el passat 17 de setembre el programa commemoratiu del seu primer centenari de vida (1914-2014) amb un acte que va omplir el Teatre Metropol i on es va presentar el llibre editat per l’entitat per recordar aquest segle de trajectòria al costat de la ciutat.

El president de la Cambra, Agustí Pujol i Niubó, va destacar el «tarragonisme» que ha impregnat el programa de celebració, iniciat fa un any,  el darrer element del qual ha estat l’edició del llibre que porta per títol La Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona (1914-2014) La trajectòria d’un segle, i que ja està a la venda a les principals llibreries de Tarragona i a les oficines de la Cambra.

L’acte va tenir la participació del conseller d’Interior de la Generalitat, Jordi Janè, i amb la presència del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, el tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Francesc Roca, els presidents de les cambres de la propietat de Catalunya, representants del consistori municipal i de l’Autoritat Portuària.