Concert vermut amb la Big Band BUMT per Santa Tecla

Per . Actualitzat el

El passat dissabte 19 de setembre de 2015 la BigBand BUMT de la Nova Escola de la Banda Unió Musical de Tarragona va oferir un concert-vermut, amb el patrocini de Vermut Yzaguirre, dins dels actes de les festes de Santa Tecla d’aquest any. La plaça dels Sedassos va quedar petita per la gran afluència de públic assistent.

La música de la BigBand BUMT, amb melodies de temes coneguts del jazz, swing, musicals, rock, etc., va fer passar una estona agradable i entretinguda al públic assistent, i alhora va ser una manera musical i festiva de fer el vermut.

Aquesta formació novella, creada l’octubre de 2013, està formada per estudiants adults de l’Escola. El grup neix, a demanda dels mateixos components, per tal de crear un espai on els alumnes adults (sigui quin sigui el seu nivell) puguin fer música en grup, puguin aprendre i puguin gaudir de la pràctica musical amb els companys.