Agents del territori treballen per impulsar el llegat dels Jocs

Ho fan en el marc dels Tallers Sectorials de la Taula Estratègica per la Dinamització Econòmica i la Reactivació de l’Ocupació

Per . Actualitzat el

Agents públics i privats del territori participen els dies 28 i 29 de setembre en el marc dels tallers sectorials de treball per definir els projectes estratègics que cal potenciar i promoure en el territori, per tal d’assegurar el llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. Els quatre tallers sectorial previstos són: Territori, Economia, Ciutadania i Esport, i representen els interessos de diferents sectors d’activitat, així com dels 16 municipis seu dels Jocs. El seu objectiu és fer del llegat dels Jocs Mediterranis una realitat, i els municipis seu, els receptors d’aquest llegat.

En aquest sentit, durant els tallers, els diferents agents treballen conjuntament en identificar, descriure i prioritzar accions i projectes necessaris per poder assolir els reptes de llegat, definits en la primera convocatòria dels tallers del mes d’abril. Els resultats dels tallers seran una contribució clau en el procés de formulació de l’estratègia de llegat dels Jocs Mediterranis i complementaran els resultats de les entrevistes que s’estan realitzant amb agents clau del territori. Tots aquests resultats es recolliran en el Pla Estratègic del Llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

Aquesta acció s’emmarca en el procés de planificació estratègica del llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, envers el desenvolupament socioeconòmic del territori que s’està desenvolupant durant l’any 2015 a través de la Taula estratègica. Es treballa per la dinamització econòmica i la reactivació de l’ocupació mitjançant les oportunitats generades pel llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, una iniciativa promoguda des de l’Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Impulsa i amb la col·laboració de la Fundació Tarragona 2017. El projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançat en un 50 % pel Fons Social Europeu, en el marc d’un Programa Operatiu de l’objectiu d’Inversió en Creixement i Ocupació dels FSE, per al període 2014-2020.