Dos detinguts per cultivar marihuana

Tenien una plantació interior amb prop de 400 plantes

Per . Actualitzat el

La Guàrdia Civil de Tarragona ha desmantellat una plantació tipus “Indoor” amb més de tres-centes vuitanta plantes de marihuana, en un habitatge situat en una urbanització de Cunit. S’han detingut presumptament dues persones encarregades del cultiu i producció de la substància.

La investigació va començar durant el mes d’agost, gràcies a la col·laboració ciutadana que aportava informació relacionada amb l’apreciació d’olors característics que desprèn aquest tipus de plantes en un habitatge unifamiliar de Cunit.

Arran d’aquesta informació i de les investigacions dutes a terme, es va descobrir que a l’interior de l’habitatge s’havia construït una estructura per al cultiu i elaboració de cànnabis.

Sobre les vuit del matí del dia 22 de setembre es va establir un dispositiu amb l’objectiu d’explotar la informació aconseguida en la investigació, un cop obtingut el corresponent manament d’entrada i registre de l’autoritat judicial. En aquest moment es trobaven a l’interior de l’habitatge dues persones del mateix nucli familiar que van ser detingudes per un delicte de tràfic de drogues.

Els detinguts tenien coneixements en el cultiu intensiu i manipulació genètica del cànnabis, comptaven amb diversa maquinària i utensilis amb el que tenien una enorme capacitat de producció.

L’operació ha permès desmantellar una plantació “Indoor” amb 382 plantes de marihuana en la primera fase de creixement i desenvolupament, 19.35 grams de marihuana seca per a la seva distribució i 3 armes simulades, així com material per al cultiu i acceleració del procés de producció.

Els detinguts, una dona colombiana de 45 anys i un home espanyol de 36 veïns de Cunit han estat posats a disposició del Jutjat d’Instrucció número 8 del Vendrell.