Amb el Pregó arrencaran els gegants

Carlos Latre iniciarà els actes festius d’un dia que acabarà amb la Baixada de l’Àliga

Per . Actualitzat el

Tot i que pel matí sembla que tot torni a la normalitat, a les 18h hi haurà un dels moments més destacats i solemnes de la festa: el pregó. Com ja hem anunciat, el pregoner serà l’actor i humorista Carlos Latre, que de ben segur omplirà el Saló de Plens d’un discurs emotiu i sentit però alhora incorporant el seu toc d’humor tan característic i molts dels personatges que sovint interpreta i farà molt proper aquest acte tan important.

Mitja hora abans, però, també hauran tingut cita els més teclers a la Plaça del Rei amb el mític Cafè, copa i puro per un duro…que enguany estarà amenitzat per la música dels Tàrraco Surfers, així com el concurs de samarretes Vine a estendre la teva samarreta, que haurà tingut lloc una hora abans i que encara es podrà contemplar a la mateixa plaça i on se sabran els guanyadors dels millors vídeos de la campanya #GanesdeSantaTecla.

Just després del Pregó començaran a bellugar els gegants de tota la ciutat que arrencaran el seu pas a la Plaça de la Font i continuaran fins a la Rambla Nova. La nit serà pels més agosarats amb la Baixada de l’Àliga a partir de mitja nit i fins a les 2.30h amb el Ball de l’Any a la Plaça de la Font. Recordem les recomanacions de seguretat que teniu al programa i que demanen civisme, respecte als organitzadors i als consells que us poden donar i no aglomerar-se en llocs concrets per deixar pas.