Un dònut per homenatjar l’Àliga de Tarragona

Oh-Delicious&Coffee ha elaborat una berlina que incorpora el logo del trentè aniversari de l’Àliga

Per . Actualitzat el

Qui no s’ha concedit mai un caprici en forma de berlina quan ha passat pel carrer Sant Agustí de Tarragona? Oh-Delicious&Coffee s’alia amb els més teclers per celebrar com toca la festa major presentant dues especialitats fetes expressament per aquests dies.

Oh-Delicious&Coffee ha elaborat un dònut per homenatjar l’Àliga de Tarragona en el seu trentè aniversari. El dolç incorpora el logo que s’ha dissenyat per recordar l’efemèride. La novetat es va presentar ahir amb la presència dels portadors de l’Àliga al local situat al carrer Sant Agustí. Per altra banda cal destacar que, per quart any consecutiu, l’establiment també elabora el seu Mamadito, una berlina farcida de melmelada de llimona amb Chartreuse Verd per als que volen tenir tot el sabor de la festa en forma de dolç.

 

Dònut Dònut1