Torna la fira Fora Stocks de Salou amb prop de 40 carpes

La Fira tindrà lloc els dies 19 i 20 de setembre, al passeig Jaume I de Salou

Per . Actualitzat el

L’Associació 365 dies Salou Vila Comercial i la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament de Salou tornen a unir esforços aquest cap de setmana per promocionar una vegada més el comerç local amb una nova edició de la fira Fora Stocks.

La Fira tindrà lloc els dies 19 i 20 de setembre, al passeig Jaume I de Salou, aproximadament davant el xalet del Patronat de Turisme, en horari de 10 a 23 hores. Els visitants podran adquirir productes a un preu molt més assequible en les 37 carpes, de diferents establiments que se sumen a aquesta promoció. Com cada edició, s’oferiran des de productes de calçat; roba de la llar; roba i complements; bijuteria, joguines, roba interior o productes de decoració.

Els establiments participants són: La Lluna, Joyma’s Sabateries, Fashion Women, Moda R&X Fashion, Poco Loco, Concordia, Imperium, Cotton, Ocean‘s, Omikron Chapado, Melé Salou, Fabripell, Artesano, Tissu, Mc Tintini, El Barquito de Papel, Llenceria Tati, Dolç Martinets, Mahalo Surf Shop, Carricondo 3 i Lo Go.

La regidora de Comerç, Mercats i Consum, José Rodríguez, ha explicat que «una vegada més tornem a repetir una iniciativa ja consolidada entre els comerciants donat que els hi permet treure l’estoc que ha quedat als establiments i és un punt d’atracció per turistes i ciutadans que poden trobar ofertes interessants».