Santa Tecla a les escoles i la tarda Fes-Tecletes actes per al públic més jove

Per . Actualitzat el

Santa Tecla torna a circular per les escoles, i comença el dia per l’Escola La Floresta amb la Mulasseta i seguirà amb diversos elements del seguici que visitaran d’altres centres educatius. Així mateix, aquesta tarda també serà el torn d’una altra activitat per al públic familiar, com és la Tarda Fes-Tecletes a l’Espai Saavedra, que sota la marca del Minipop portarà, a banda de jocs i tallers, també música amb Xavi Alias i el seu treball La set de la balena.

Xavi-Alías.

 

També dins dels actes més destacats tindrem una cita doble, a les 18 h i a les 20 h a l’Antiga Audiència, per veure el documental Xiquets de Tarragona: l’herència millorada, un treball fet amb motiu dels 130 anys de l’organització i que repassa la història d’aquest col·lectiu i el treball dels darrers anys.

 

Xiquets-de-Tarragona_1927_FOTO_Arxiu-Xiquets-de-Tarragona

 

A les 19 h al Bar La Cantonada es presentarà l’exposició “Els cartells de Santa Tecla. Recull de cartells de la festa entre 1942- 1997”. Una proposta de La Cantonada amb la col·laboració de la Biblioteca-Hemeroteca Municipal

 

Captura de pantalla 2015-09-16 a las 10.42.14

 

Ja a la nit hi haurà ofertes ben diverses, ja que es podrà assistir a l’espectacle The Hole al Palau de Congressos, a les 21 h; un concert del grup gospel de l’Aula de Músics a la Colla Jove a les 22 h o el Festival de Dansa Catalana amb l’Esbart Santa Tecla a la plaça de la Font, també a partir de les 22 h. Si voleu consultar el programa de les festes feu clic aquí.