L’Espanta-sogres, un cap d’any tarragoní dirigit al món

El Feriante i SPAM fan una crida a la participació per fer viable el projecte

Per . Actualitzat el

El Feriante i l’associació tarragonina SPAM tornen a engegar el projecte del cap d’any tarragoní emplaçat a les escales de la Catedral. Aquest cop i per tal de finançar-ho, l’Espanta-sogres entra al concurs ARTSY de Movistar. Un concurs on diversos projectes del territori opten a un premi monetari per fer-los realitat.

La mecànica del concurs engega avui mateix i els resten 35 dies per aconseguir els 5.000 punts necessaris per quedar classificats. És per això que l’Espanta-sogres necessita del suport i la il·lusió de tots els tarragonins. Una vegada aconsegueixin els punts, el jurat de ARTSY Movistar decidirà quin dels projectes aconsegueix el finançament.

Els ciutadans tenen el poder. Hi ha quatre modalitats per donar suport a l’Espanta-sogres:

1 PUNT per cada visualització del vídeo oficial
https://www.youtube.com/watch?t=3&v=VbC3iy-MfvQ

3 PUNTS per cada vot a
http://artsy.movistar.es/proyecto/lespanta-sogres

1 PUNT per menció amb el hashtag
#MovistarArtsyespantasogres

2 PUNTS per cada compartició a Facebook o Twitter de la pàgina del projecte
http://artsy.movistar.es/proyecto/lespanta-sogres

La proposta és crear un acte per la nit de cap d’any que sigui diferent a l’oferta actual a la ciutat. On el protagonisme absolut és de la façana de la Catedral i amb el que aconseguirem que Tarragona no estigui pendent dels rellotges d’altres ciutat, sinó del nostre.

L’Espanta-sogres es materialitzarà amb un mapping show a la façana de la Catedral, semblant al que s’hi va poder veure el 31 de desembre de 2014. L’esdeveniment serà retransmès per la televisió local TAC12 en directe.

La creació i producció del mapping suposen el gruix del finançament amb uns 15.000 euros. També s’han de tenir en compte els lloguers d’equips de so i il·luminació que ronden els 5.000 euros i la retransmissió que ens són uns 5.500 euros més.