La sanitat tarragonina, amb la festa

Per . Actualitzat el

La sanitat tarragonina es bolca novament en les festes de Santa Tecla. Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Tarragona i TGN Salut AE (ICS, GIPSS i Xarxa de Santa Tecla) fan arribar l’esperit de la festa major de la ciutat als hospitals tarragonins. Aquest dilluns passat, els Nanos Nous del Seguici popular van visitar els usuaris i usuàries de l’Hospital Joan XXIII, de l’Hospital Sociosanitari Francolí i de l’Hospital Sociosanitari de Llevant, on van ballar i fer un recorregut per les instal·lacions, traslladant l’ambient de la festa als pacients grans i petits i als treballadors. D’altra banda, el pròxim dilluns 21 de setembre a les 11 del matí, Josep Maria Sabaté Bosch, doctor en Geografia i Història, professor emèrit de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i cronista oficial de Tarragona, oferirà una xerrada sobre la Festa Major de la ciutat als usuaris del Sociosanitari Francolí. Les accions culturals i socials de TGN Salut AE se sumen a l’activitat assistencial que duen a terme conjuntament els tres proveïdors sanitaris públics de la ciutat: ICS, GiPSS i Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla.

Santa-Tecla-Als-Hospitals4

 

 

Santa-Tecla-Als-Hospitals2

 

Santa-Tecla-Als-Hospitals3 SANTA-TECLA-ALS-HOSPITALS1